Over ons

Test 4
Onze missie

To be the landlord of choice

Met meer dan 2.500 units in onze groeiende portefeuille, garandeert Home Invest Belgium zijn huurders (en investeerders) stabiliteit, kwaliteit en professionalisme.

Het is onze uitgesproken ambitie om de landlord of choice te zijn voor onze huurders, waarbij we een antwoord bieden op hun huisvestingsnoden in iedere levensfase en voor iedere levenswijze. We bieden meer dan gewoon een woonplaats: onze huurders bouwen hun leven uit vanuit de communities die we stichten met onze gebouwen.

Dankzij onze beursnotering geven we iedereen de kans om veilig, zorgeloos en duurzaam winstgevend te investeren in vastgoed. Ons statuut van gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV) geeft beleggers de mogelijkheid om op een kostenefficiënte en transparante manier toegang te krijgen tot een gediversifieerde vastgoedportefeuille. We streven ernaar om ons dividend jaarlijks met minstens de inflatie te laten stijgen, een streefdoel dat we al 24 jaar op rij behalen.


Onze visie

Focus op residentieel

Home Invest Belgium streeft ernaar om zijn portefeuille steeds op een duurzame wijze verder uit te bouwen. Hierbij focussen we resoluut op groei in ons core segment: residentiële huisvesting. Onze huurders kunnen er op vertrouwen dat een appartement bij Home Invest Belgium voldoet aan onze 4 speerpunten: kwalitatieve appartementen, aangepast aan de noden van de bewoners, met aandacht voor de woonbeleving en aan betaalbare prijzen.

Tevreden huurders zorgen voor tevreden investeerders. Dankzij onze 4 speerpunten zorgen we op lange termijn voor kostenefficiëntie, een hogere bezettingsgraad en meer dividendstijging. Bovendien hebben we een jonge vastgoedportefeuille, waardoor onze investeerders kunnen rekenen op een duurzaam rendement.

The Factory - Facade
Premium

We bieden kwalitatieve appartementen aan onze huurders, met aandacht voor levenskwaliteit en duurzaamheid.

Family in house
1-99

We bieden een antwoord op de huisvestingsnoden van onze huurders in elke levensfase en voor iedere levenswijze.

The Horizon - Playing pool in the skylounge
Beleving

We zorgen voor een aangename woonervaring met gemeenschappelijke ruimtes en diensten in onze gebouwen.

Affordable housing
Betaalbaar

We hanteren een hoge bouwkwaliteit, om de onderhoudskosten te beperken. Zo blijven onze huurprijzen democratisch.