Corporate Governance

Preben Bruggeman

Chief Financial Officer, Effectieve leider

Preben Bruggeman behaalde een masterdiploma Handelsingenieur en een bachelordiploma in de Wijsbegeerte aan de Universiteit Antwerpen. Daarnaast legde hij succesvol de 3 niveaus af van het CFA Programma (Chartered Financial Analyst). Hij startte zijn carrière in 2008 bij Bank Degroof als aandelenanalist en vervolgens in corporate finance. Hij bekleedde eveneens de functie van CFO en effectieve leider bij de openbare GVV Qrf City Retail. Sinds 2019 maakt hij deel uit van de effectieve leiding van Home Invest Belgium.

Ingrid Quinet

Chief Legal Officer, effectieve leider

Ingrid Quinet behaalde een Master in Rechten (VUB) en kan rekenen op bijna 20 jaar ervaring als advocaat en jurist, voornamelijk in de bancaire en vastgoedsector. In het verleden was ze werkzaam als advocaat bij Allen & Overy, Clifford Chance, Nibelle Law en Laga. Tot december 2019 was ze Chief Legal Officer bij Eaglestone.

Jan Opdecam

Head of Portfolio Management

Jan Opdecam heeft meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedsector, eerst als Asset Manager bij RC Vastgoed en vervolgens als Commercial Director bij Whitewood Capital Group. Hij werkte voor KBC Securities als Director Equity Research voor hij eind 2019 Home Invest Belgium vervoegde. Hij overziet alle operationele activiteiten voor de gebouwen in portefeuille.

Patrick Verstraete

Head of Develoment and Construction

Patrick Verstraete is ingenieur bouwkunde van opleiding en heeft het postgraduaat vastgoedkunde gevolgd in 2003 aan de KULeuven. Hij heeft intussen meer dan 30 jaar ervaring in de Belgische vastgoedsector. Na een eerste ervaring als architect heeft hij de stap gezet naar projectdirecteur ontwikkeling bij een algemene aannemer. Nadien heeft hij ervaring opgedaan in property management en vanaf 2019 heeft hij de rol opgenomen van Chief Technical Officer bij Leasinvest Real Estate. Vooraleer bij HIB aan de slag te gaan, was hij Head of project & property management bij Nextensa.