Corporate Governance

Sven Janssens

Afgevaardigd bestuurder, Effectieve leider

Sven Janssens is architect van opleiding. Na ervaring te hebben opgedaan als architect en project manager, legde hij zich vanaf 2003 toe op property management voor Trevi Services NV. In 2006 nam hij bij Leasinvest Real Estate de functie van Head of Property Management op, en sinds 2016 was hij er Chief Operating Officer.

Preben Bruggeman

Chief Financial Officer, Effectieve leider

Preben Bruggeman behaalde een masterdiploma Handelsingenieur en een bachelordiploma in de Wijsbegeerte aan de Universiteit Antwerpen. Daarnaast legde hij succesvol de 3 niveaus af van het CFA Programma (Chartered Financial Analyst). Hij geeft les als gastdocent aan de Antwerp Management School in het kader van het MRE-programma (Executive Master in Vastgoedmanagement). Hij beschikt over meer dan tien jaar ervaring in Finance en startte zijn carrière bij Bank Degroof als aandelenanalist. Hij bekleedde eveneens de functie van CFO en effectieve leider bij de openbare GVV Qrf City Retail.

Ingrid Quinet

Chief Legal Officer

Ingrid Quinet behaalde een Master in Rechten (VUB) en kan rekenen op bijna 20 jaar ervaring als advocaat en jurist, voornamelijk in de bancaire en vastgoedsector. In het verleden was ze werkzaam als advocaat bij Allen & Overy, Clifford Chance, Nibelle Law en Laga. Tot december 2019 was ze Chief Legal Officer bij Eaglestone.

Jan Opdecam

Head of Portfolio Management

Jan Opdecam heeft meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedsector, eerst als Asset Manager bij RC Vastgoed en vervolgens als Commercial Director bij Whitewood Capital Group. Hij werkte voor KBC Securities als Director Equity Research voor hij eind 2019 Home Invest Belgium vervoegde. Hij overziet alle operationele activiteiten voor de gebouwen in portefeuille.