The landlord of choice

Home Invest Belgium is de referentiespeler in de verhuur van betaalbaar residentieel vastgoed op de Belgische markt, met meer dan 2.500 (woon)eenheden in een vastgoedportefeuille van € 837 miljoen.

25 jaar ervaring in het aanbieden van kwaliteitsvolle en duurzame woningen

46

Gebouwen in exploitatie

€837 mln

Waarde van de portefeuille

98,4%

Gemiddelde bezettingsgraad

>2.500

(Woon)eenheden

(Cijfers per 31/03/2024)

Werken bij Home Invest Belgium

Project spotlight

Den Dam

Het woonproject Den Dam is gelegen in Antwerpen en bestaat uit 37 woningen met een hedendaags en duurzaam ontwerp dat perfect beantwoordt aan de noden van de huurmarkt. Dit project heeft een totale verhuurbare oppervlakte van 3.719 m² en bestaat uit 37 woningen en 1 commerciële ruimte. Alle appartementen hebben een energielabel A, met een gemiddeld primair energieverbruik van 38 kWh/m²/jaar.

05/09/2022

Home Invest ontvangt EPRA Gold Award

Home Invest Belgium heeft een EPRA Gold Award ontvangen voor zijn financieel jaarverslag 2022. Deze awards worden uitgereikt aan bedrijven die rapporteren volgens de Best Practices Recommendations van de European Public Real Estate Association.

05/10/2022

Goede energiescores in Vlaanderen voor Home Invest Belgium

Home Invest Belgium, de grootste private verhuurder van residentieel vastgoed in België, steunt de maatregel van de Vlaamse regering om de huurindexering voor niet-energiezuinige woningen te beperken. Onze portefeuille heeft een uitstekende energieprestatie. U vindt meer informatie in ons persbericht.