The landlord of choice

Home Invest Belgium is de referentiespeler in de verhuur van betaalbaar residentieel vastgoed op de Belgische markt, met meer dan 2.400 (woon)eenheden in een vastgoedportefeuille van € 743 miljoen.

Meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van woningen

50

Gebouwen in exploitatie

€743 mln

Waarde van de portefeuille

98,3%

Gemiddelde bezettingsgraad

>2.400

(Woon)eenheden

(Cijfers per 31/03/2022)

Werken bij Home Invest Belgium

"Ik draag zorg voor de meest waardevolle bron van onze organisatie, onze medewerkers. Voor hen wil ik dan ook graag bereikbaar zijn en een luisterend oor bieden. Medewerkers die gehoord worden voelen zich namelijk meer betrokken bij de organisatie."

Noëlla

Project spotlight

RQE

De residentie RQE, in het hartje van Brussel in de Europese wijk, bestaat uit 3 gebouwen en 48 appartementen en biedt een uitzonderlijke levenskwaliteit en diensten. Het gebouw is volledig gerenoveerd en is medio 2022 klaar voor commercialisatie.

01/10/2021

Home Invest ontvangt EPRA Gold Award

Home Invest Belgium heeft een EPRA Gold Award ontvangen voor zijn financieel jaarverslag 2020. Deze awards worden uitgereikt aan bedrijven die rapporteren volgens de Best Practices Recommendations van de European Public Real Estate Association.

01/05/2021

Home Invest Belgium versnelt groei met nieuw project in Brussel

Home Invest Belgium versterkt zijn aanwezigheid op de Brusselse markt met een nieuw bouwproject in Anderlecht. De totale investering na de bouw zal ongeveer € 50 miljoen bedragen. Naar verwachting zal het project in 2023 worden opgeleverd.