The landlord of choice

Home Invest Belgium is de referentiespeler in de verhuur van betaalbaar residentieel vastgoed op de Belgische markt, met meer dan 2.500 (woon)eenheden in een vastgoedportefeuille van € 772 miljoen.

Meer dan 20 jaar ervaring in het aanbieden van woningen

48

Gebouwen in exploitatie

€772 mln

Waarde van de portefeuille

98,5%

Gemiddelde bezettingsgraad

>2.500

(Woon)eenheden

(Cijfers per 30/09/2023)

Werken bij Home Invest Belgium

Project spotlight

Quartier Bleu

Het 'Blok D' gebouw in Hasselt, met een ideale ligging aan de Kanaalkom, maakt deel uit van een omvangrijk project aan de Quartier Bleu. Blok D biedt ruimte aan 37 wooneenheden en heeft een gemeenschappelijke daktuin. De totale investering zal € 10,5 miljoen bedragen. De oplevering is voorzien voor 2023.

05/09/2022

Home Invest ontvangt EPRA Gold Award

Home Invest Belgium heeft een EPRA Gold Award ontvangen voor zijn financieel jaarverslag 2022. Deze awards worden uitgereikt aan bedrijven die rapporteren volgens de Best Practices Recommendations van de European Public Real Estate Association.

05/10/2022

Goede energiescores in Vlaanderen voor Home Invest Belgium

Home Invest Belgium, de grootste private verhuurder van residentieel vastgoed in België, steunt de maatregel van de Vlaamse regering om de huurindexering voor niet-energiezuinige woningen te beperken. Onze portefeuille heeft een uitstekende energieprestatie. U vindt meer informatie in ons persbericht.